Новини

виж всички »


Вече сме на Save The Planet 2019!

Вече сме на Save The Planet 2019!


За поредна година Ecosol участва на специализираното изложение за управление и рециклиране на отпадъци Save the Planet. Сред експонатите, които ще Ви покажем, са някои от най-продаваните ни продукти, както и техника от нови партньори.

Сред бестселърите, които ще Ви демонстрираме на щанд B8 ...Общ Каталог


bannerЗа нас

ЕКОСОЛ България АД предлага цялостни екологични и високотехнологични решения, свързани с потребностите както на общински, така и на частни компании. Нашите продукти намират приложение в дейности като: почистване и поддръжка на градското пространство, сметосъбиране и извозване, рециклиране и обработка на отпадъци, машини за експлоатация на сметища, кранове, багери и други. Ние си партнираме със световни лидери в тези области, което е гарант за качеството и надеждността на нашите продукти. Сред нашите партньори са компании като:

 

Hako - почистваща техника;

Multicar - универсални комунални машини;

Isoli - телескопични и артикулиращи вишки, репатриращи автомобили - паяци;

Tisan - сметосъбиране и извозване;

Doppstadt - стационарни и мобилни машини за сепариране, компостиране, обработка на битови отпадъци и производство на биомаса;

Машини за експлоатация на сметища и депа за отпадъци;

Както и много други.

 

ЕКОСОЛ България АД осигурява и безупречен гаранционен и извънгаранционен сервиз в цялата страна. Разполагаме с отлично подготвени сервизни специалисти, поддържани резервни части на склад и мобилни сервизни екипи, които са в готовност да осигурят ремонтни дейности в спешни случаи.


 

 


Направи запитване

 Направи запитване